Hirdetés

Valami történik a Half-Life 2-vel, mozgolódás van a közelgő 20. évforduló miatt

|

Már nem merünk hármas számot emlegetni, de valami zajlik a színfalak mögött.

Hirdetés

A Half-Life 2 2004. november 16-án jelent meg, és bár az elmúlt 20 évben kaptunk két epizódot és egy VR spin-offot, mindenki kedvenc tudósa a pihenőjét tölti. Az elmúlt hónapokban több adatbányász is megjövendölte a Half-Life 3 érkezését, de legyünk ennél egy picit óvatosabbak: valami biztosan történik, még ha a hármas számot nem is emlegetik.

Erre utal legalábbis az, hogy a közelmúltban a Steam adatbázisában felbukkant egy Half-Life 2 "test" leágazás, amivel azóta is szorgosan ügyködik valamit a Valve. Az ágat többször is frissítették az elmúlt két hétben, sőt, 13 nap alatt 22 változtatás történt ezen a titokzatos tesztverzión.

Hirdetés

A helyzet kísértetiesen hasonlít a tavalyi szituációhoz. Az eredeti Half-Life 25. születésnapja előtt nyílt egy tesztbranch, amit folyamatosan frissítgetett a Valve, amíg aztán a 25. évforduló napján be nem mutatták a játék átdolgozott, modernizált változatát.

A világ Half-Life 3-ért könyörög, de a valóság az, hogy egy frissített, újrakevert Half-Life 2-ért sem haragudna senki. A 2004-es klasszikus a mai napig egy csodálatos élmény (nem véletlenül kapta meg a GS első és egyetlen Legendák kötetét), de ráférne egy kis finomítás.

Akárhogy is, november 16-án biztosan kiderül majd, hogy mi a helyzet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)