Hirdetés

Valami nagy dologra készül a Sony? Európát kihagyják, de Japánban teljes erővel támadnak

|

Lehet, hogy valami új hardvert is bemutatnak majd?

Hirdetés

Annak fényében, hogy a Sony kihúzta magát a gamescom 2024 listájáról kicsit meglepő, mekkora lendülettel fognak kivonulni a Tokyo Game Showra. A vállalat bejelentette, hogy teljes erőbedobással és kínálattal mennek ki a TGS 2024-re, amire 2019-ben, a PlayStation 5 megjelenése előtt volt utoljára példa.

Annyira önmagában nem fura, hogy egy japán cég kihagy egy európai expót, aztán kivonul a hazai rendezvényre, de azért az eddigi mintákat látva van okunk gyanakodni kicsit. Korábbi pletykákból ugyanis sokan tudni vélik, hogy az év utolsó harmadában be fog majd esni egy PlayStation 5 Pro.

Hirdetés

A 4 éves konzol ciklusának második felében jár, így érthető lenne, ha a Sony fel akarná frissíteni annak hardveres hátterét. Ráadásul ha tényleg igaz, hogy az év vége felé jön a Pro, akkor a szeptember 26-29-én esedékes TGS-re valóban érdemesebb kivonulni, mint az augusztusi gamescomra.

Ez persze mind csak találgatás. Amit biztosan tudunk, az az, hogy a Sony ott lesz a TGS-en 730 másik kiállító mellett, melyek közül 448-an érkeznek Japánból és 283-an külföldről. Jó eséllyel az idei lesz az eddigi legnagyobb Tokyo Game Show, összesen 3190 meglátogatható standdal. Érdemes lesz majd figyelni a bejelenetéseket, mi ezt tesszük majd, és igyekszünk mindenről beszámolni nektek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)