Hirdetés

Valaki úgy gyűrte le az Elden Ring egyik bossát, hogy a való életben is gurult

|

A streamernek több órájába tellett legyőznie Malikethet, de sikerült.

Hirdetés

Annál, hogy mi mindenen lehet futtatni a Doomot, már csak azzal foglalkoznak többen, hogy az Elden Ringet milyen szürreális módokon lehet végigjátszani. Volt, aki táncszőnyeggel, akusztikus gitárral, szaxofonnal, gondolatok segítségével és aranyhallal próbálkozott, de olyan is, aki hegedűvel. Mindegyik ilyen hírnél azt hisszük, hogy már nem lehet hová fokozni az őrületet, aztán a lelkes és kihíváskereső streamerek mindig ránk cáfolnak valamilyen újabb furcsasággal. 

Ezúttal a táncszőnyeges megoldáshoz hasonlóan egy rendkívül mozgékony, hatalmas állóképességet és kitartást igénylő módszerrel küzdötte le egy streamer az Elden Ring egyik kemény bossát, Malikethet: amikor a karaktere gurult a képernyőn, ő is vetődött a valóságban. 

Hirdetés

GoodGameEthan ráadásul nem érte be a könnyebb változattal, és használt pajzsot, hogy ritkábban kelljen bukfenceznie, hanem egy olyan harcossal ment neki a bossnak, amely szinte meztelen, egyetlen gatya takarja ott, ahol elengedhetetlen. A játékos elmondta, hogy több mint három órán keresztül gördült összevissza a szobában, mire sikerült elintéznie Malikethet, és ez még nem is a teljes történet. A videós hónapokkal ezelőtt állt neki ennek a kihívásnak, és szerette volna az egész játékot teljesíteni így a Shadow of the Erdtree DLC érkezése előtt, de miután Godfrey alaposan megizzasztotta két órán keresztül, és a hengergőzést a térdei megszenvedték, szünetet tartott. Ígérete szerint azért így is le fogja nyomni az Elden Ringet az új kalandok előtt. 

After 3 Hours I finally beat Maliketh but When I Dodged Rolled in game I Rolled in Real Life
byu/GoodGameEthan inEldenring

Vajon ha az alapjátékot ennyire megsínylették GoodGameEthan térdei, akkor mit fognak szólni a Shadow of the Erdtree főellenfeleihez, akik egyesek szerint túlságosan nehezek lettek?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)