Hirdetés

Vajon létezik ennél gyorsabb halál a Minecraftban?

|

Amikor az ember belevág egy hardcore Minecraft-futamba, akkor fel kell készülnie arra, hogy a legvadabb furcsaságok vethetnek véget a karrierjének.

Hirdetés

Rengeteg játék kínál hardcore opciót, ami alapvetően annyit jelent, hogy halálunk teljes és visszavonhatlan, kezdhetünk mindent előről. Ez a Minecraft esetében kifejezetten kemény, ott ugyanis több ezer órát ölhetünk egy világba, ami aztán csak egy véletlen baleset miatt elérhetetlenné válik halálunk után. Leeshetünk a magasból, ránk robbanhat egy creeper, és ezer más okból dőlhet dugába a kaland. Ezt /u/Direct_Way_8695 a saját bőrén tapasztalhatta meg.

A srác csak tette a dolgát, ahogy azt általában egy Minecraft játékos szokta a szürke hétköznapokon. Épp egy farmot gondozott és falakat építgetett, amikor hirtelen meghalt, a játék egy Iron Golem csapásának tulajdonította a véget, de hogy ez hogy sikerült, azt nehéz megfejteni elsőre.

Hirdetés

A videón első ránézésre valóban nem is látszik semmi, de ha kicsit odafigyelünk, akkor bevillan a lényeg.

just lost my hardcore world like this
byu/Direct_Way_8695 inMinecraft

A Reddit thread kommentjeiben is ott van a megoldás, de magatok is láthatjátok mi is történt valójában. A fal megpiszkálása közben a srác véletlenül rácsapott egy tizedmásodpercig arra járó Iron Golem karjára, amely aztán visszakézből véget vetett karrierjének. A karakter azonnal összeesett, és a hardcore menet véget ért.

Éberség, elvtársak, éberség - lehet ez a mese tanulsága, már ha van neki egyáltalán. Ha titeket ért már furcsa és igazságtalan vég a Minecraftban, osszátok meg velünk kommentben!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


1

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)