Hirdetés

Ütős nyár végi leárazást tart a Humble Store, rengeteg játékot zsebelhetsz be olcsóbban

|

Többek között olyan kiadók címeit akciózták le, mint a Warner Bros., a Bethesda, a Capcom és a Sega.

Hirdetés

Amikor lezajlott a gamescom, az áruházak már roskadoznak a különféle tanszerektől, és a digitális boltok eldurrantják az utolsó akcióikat, amelyekben a nyárra hivatkoznak, akkor egyértelműen érezhetjük, hogy vége az év legforróbb évszakának. (Papíron legalábbis, mert a hőmérő mást mutat.) Mielőtt azonban beindulna az őszi daráló a videojátékos megjelenéseket illetően, még a nyárbúcsúztató akciókban lecsaphatunk néhány olyan címre kedvezményesen, amelyekre korábban az utazások miatt esetleg sajnáltuk a pénzt. 

Ebbe az időszakba ugrik fejest a Humble is, amelyről általában az olcsó csomagjai miatt beszélünk, de nem csak bundle-öket árul, hanem külön is rengeteg videojátékot, a Summer Spectacular Sale keretében pedig több kategóriában is kínál kihagyhatatlan ajánlatokat. 

Hirdetés

Válogathatunk az 5, a 10 és a 20 dollár alatti játékokból, szűkíthetjük a keresést műfajra és a kézi konzolra optimalizáltakra, valamint kiadókra is (többek között a Warner Bros., a Bethesda, a Capcom, a Sega, a Focus Home Entertainment, a 505 Games, a Coffee Stain Studios és a Hooded Horse is részt vesz benne), de akár böngészhetünk a közel hatezer címet felvonultató teljes felhozatalban is. A kínálatban vannak teljes játékok, sima és extra kiadások, valamint kiegészítők is, íme néhány tipp: 

Ti le fogtok csapni valamire a Humble Store nyár végi akciójából?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)