Hirdetés

Újabb játékosoknak szánt számítógépházzal állt elő az Antec

|

Kifinomult vonalvezetés, tágas belső tér, klíma – de ez nem egy autóreklám!

Hirdetés

Az Antec ma bemutatta a „Nine Hundred Two" nevű számítógépházát, amelyet elsősorban profi hardverrel rendelkező játékosoknak ajánl a cég. Erre meg is van minden oka: egyrészt a ház felépítése és méretei lehetővé teszik a lehető legtöbb és legméretesebb hardver besűrítését (bár a kisebb doboz igazából csak a videokártya esetén szokott problémát jelenteni), másrészt kiemelt figyelmet fordítottak a szellőztetés optimális megoldására.

 

altec-nht-1.jpg

 

Első ránézésre a legfeltűnőbb, hogy a tápegység nem a ház felső részében lett elhelyezve, hanem az aljában, így a merevlemezek jóval hidegebb környezetben tudnak dolgozni. A megszokott helye felé került egy kéken világító, 200 milliméteres hűtőventilátor.

A ház elülső része lyukacsos fém, a belső részén pedig két darab, 120 milliméteres venti kapott helyet. Gyárilag a gép hátsó lapjára is került egy szintén 120 millis hűtő, ezen kívül még kettőt tehetünk a gépbe: egyet a ház oldalára, egyet pedig a leírásból következtetve a tápegység mellé.

Érdekes, hogy a levegő beáramlási zónáiban kimosható légszűrőket helyeztek el, így kevesebb por tud bejutni a házba. Ezen kívül a doboz kialakítása miatt könnyebben lehet vízhűtést szerelni a hardverekre, mint egy szokványos modell esetében.

 

altec-nht-2.jpg

Természetesen az előlapi aljzatok sem maradtak le: a gépház tetején található 2 USB, 1 eSATA, 1 hangbemenet- és egy kimenet is.

A belsejét tekintve is jó a helyzet: összesen 9 meghajtót és 6 bővítőkártyát szerelhetünk be. Az alaplap rögzítési pontjai úgy lettek elhelyezve, hogy masszívan fel lehet fogatni az ATX, microATX és Mini-ITX szabványú alaplapokat.

A ház méretei: 49,3 x 21,8 x 47,2 cm, súlya 11,5 kg. Az Antec 3 év garanciát ad, amely jár is egy 164 dolláros (kb. 36 ezer forintos) ház mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)