Hirdetés

Újabb fesztivált tart a Steam, most az űrbe visz el minket kedvezményesen

|

Akciós sci-fi játékokkal és demókkal rajtolt el az áruház Űrfelfedező Fesztiválja.

Hirdetés

Aki aktívan használja a Steamet, annak valószínűleg nem kell bemutatni, hogy a Valve digitális áruháza előszeretettel jelentkezik különféle online fesztiválokkal, amelyek keretében nemcsak olcsóbban szerezhetünk be videojátékokat, de különféle extrák is elő szoktak fordulni (van olyan, amikor a demókra húznak fel egy eseményt és olyan is, amikor pontokat vagy mást lehet gyűjteni).

Természetesen nem csupán a platform nagyobb leárazásairól van szó, mint amilyen a nyári, vannak kisebb, tematikus megmozdulások is, mint amilyen a most elrajtolt és szeptember 9-én, 19:00-ig tartó Űrfelfedező Fesztivál, amelynek keretében a sci-fi címek kapják a főszerepet. 

Hirdetés

Az Űrfelfedező Fesztivált dedikált oldalára tévedve a Steam előszeretettel javasol mindenkinek különböző - jellemzően indie - alkotásokat, de lejjebb megtalálhatóak a népszerű játékok is, valamint műfaj és mindenféle rangsorolás (például legkelendőbbek, nemrég megjelent stb.) szerint is listázhatjuk az akciós címeket. A teljes lista átböngészését rátok bízzuk, viszont kiválogattunk tíz ajánlatot, amit nem érdemes kihagynotok a kedvezmény mértéke miatt: 

Az Űrfelfedező Fesztivál a leárazás mellett igyekszik felhívni a figyelmet egy rakás ingyenesen játszható, VR-támogatással rendelkező sci-fi játékra, valamint a témába vágó ingyenes demókra is, továbbá azt is megnézhetjük, hogy milyen, a műfajhoz passzoló alkotások megjelenésére számíthatunk a közel- és távolabbi jövőben (ilyen lesz például a Frostpunk és This War of Mine stúdiójának újdonsága, a The Alters, valamint a mókás Breathedge folytatása is). 

Ti miket fogtok beszerezni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)