Hirdetés

Új PlayStation modelleken dolgozik a Sony?

|

Két új modellt is bejegyeztetett a Sony, így a közeljövőben a PS3 és a PS4 modellek terén is számíthatunk újdonságokra.

Hirdetés

Bár a PlayStation 4-nek is megvannak a maga apróbb hibái, még mindig veri az Xbox One eladásait. A most bejegyzett új modellnek köszönhetően talán tovább nő majd a vásárlókedv, és a PS3 is új erőre kap majd.

A két modell bejegyzése az Indonéz Kommunikációs Minisztérium honlapján jelent meg nemrég. Az ázsiai PS4 modellszáma CUH-1006A, emellé érkezik most a CUH-1106A. Nem kell olyan radikális változásra számítani mint a PS3 - PS3 Slim átálláskor, ebben az esetben ugyanis az első számjegyet változtatták volna meg. Az is biztos, hogy a merevlemez is érintetlen marad, arra ugyanis a modellszám végén található betű vonatkozik (nagy kár, sokan örülnénk nagyobb tárhelynek az 53GB-os Wolfenstein játékok korában). Nagy valószínűséggel a grafikus chip kap valamilyen apróbb változtatást.

A PS4 mellett a PlayStation 3 széria is új modellel bővül. Az új típus a CECH-4306CH modellszámot kapta, amely nagy valószínűséggel SuperSlim (CECH-4001A) átdolgozott változata lesz. Ha valóban két új modellen dolgoznak, az E3 után biztosan okosabbak leszünk.

Szerintetek mit kellene változtatni a PS3 és PS4 modelleken?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)