Hirdetés

Új játékot jelentettek be a The Day Before fejlesztői, miután megbukott a Kickstarter-projektjük

|

A tavalyi év legszégyenteljesebb játékmegjelenése mögött álló csapat nem hagyja abba.

Hirdetés

Egészen elképesztő, amit a Fntastic fejlesztőcsapata művel. Ők voltak azok, akik tavaly decemberben kiadták a trailerekben tett ígéretektől messze elmaradó játékukat, a The Day Before-t, amit aztán gyorsan vissza is vontak. Gondolhatnánk, hogy ezután meghúzták magukat és más foglalkozás után néztek, de nem sokkal később Kickstarteren jelentették be következő projektjüket, amihez a közösség támogatását kérték. 

Hogy, hogy nem, nem sikerült elérni a 15153 dolláros célt (az mondjuk talán érdekesebb, hogy 2384 dollár így is összejött), így az Escape Factory nevet viselő kooperatív játékuk megbukott. Belátták, hogy ilyen érdeklődés mellett nincs értelme ezzel foglalkozni, és mindenki visszakapja a projektre szánt pénzét.

Hirdetés

De még ez a kudarc sem állítja meg őket: egyfelől bejelentették, hogy az Escape Factoryt csak félreteszik, majd előveszik "egy alkalmasabb időpontban", másrészt viszont arról is nagy örömmel számoltak be, hogy a "sokak által várt" új játékuk, az ITEMS már fejlesztés alatt áll. Ez egy multis prop hunt horror lesz - a műfajba tartozó játékok sajátossága, hogy az egyik csapat vadászokat alakít, a másik viszont tárgyakba költözik bele.

Mindaddig, amíg nem sikerül megteremteni az ITEMS-hez szükséges tőkét, mobiljátékokat fognak kiadni, illetve fontolgatják, hogy ennek is szánnak egy Kickstartert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)