Hirdetés

Új Driver játék készülhet, de egy kapcsolódó projektet elengedett a Ubisoft

|

Senki se essen pánikba: van még jövője a franchise-nak.

Hirdetés

Az első Driver játék 1999-ben érkezett, és kevésbé emlékezetes folytatások követték. Néhány bénább próbálkozás után 2011-ben az egész korrekt Driver: San Franciscóval próbálkozott a Ubisoft, ám azóta is próbálja kitalálni, hogy mit kezdjen a franchise-zal.

A francia óriás a mai napig azt mondogatja, hogy dolgoznak Driverrel kapcsolatos projekteken, de sajnos ezek egyike vakvágányra futott: a tervezett TV-sorozat már nem fog elkészülni.

Hirdetés

A Ubisoft még 2021-ben jelentette be, hogy összeálltak a Binge nevű streaming platformmal, és akkor egyértelműen az volt a terv, hogy összerakjanak egy sorozatot a játékok alapján, ez azonban már nem fog megvalósulni. Maga a Ubisoft is megerősítette, hogy a projektet kukázták, és az adaptációhoz felállított stúdiót 2024 januárjában likvidálták.

"Még mindig aktívan dolgozunk a szériával kapcsolatos egyéb projektjeinken, és alig várjuk, hogy többet is megoszthassunk ezekről."

Nem sok, de legalább valami. A Driver rajongói tovább éltethetik a reményt, csak élőszereplős újdonságra ne számítson senki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)