Hirdetés

Több tartalommal is bővül a Star Wars Outlaws hamarosan

|

A Ubisoft még nem akar visszatérni a messzi-messzi galaxisból.

Hirdetés

Az elmúlt néhány napban egyértelművé vált, hogy a Star Wars Outlaws nem lett akkora kasszasiker, mint amire a Ubisoft számított. Ettől függetlenül a fejlesztők már korábban is elmondták, hogy büszkék arra, amit összeraktak, és kitartanak a játék mellett. Ezt visszhangozza a mostani tartalmi tervezet, ami több kisebb-nagyobb frissítést is ígér a következő hónapokra.

Az első DLC megjelenési dátumát és az azzal kapcsolatos apróságokat már ismerjük, de a lényeg, hogy november 21-én jön az első Season Pass kiegészítés és ahhoz járó kozmetikai extrák. Az új infó számunkra, hogy a ma és november 21. közötti hetekben két tapasz is vár ránk.

Hirdetés

Október 3-án egy stabilitási problémákat és bugokat javító csomag fog befutni, míg október 24-én életminőségbeli finomítások jönnek.

A terv nem túl részletes, de a közvetlen megjelenés utáni hónapokat szépen lefedi. Annyi már biztos, hogy lesz miért vissza-visszatérni a messzi-messzi galaxisba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)