Hirdetés

Több tárgy is átkerülhetett a GTA VI-ból a GTA Online-ba

|

Ha valaki, akkor a Rockstar tényleg tudja, hogyan kell hype-ot generálni.

Hirdetés

Bár egyelőre még elég messze vagyunk a Grand Theft Auto VI megjelenésétől, a sasszemű Grand Theft Auto Online játékosok már most felfedeztek egy olyan aprócska részletet, ami tagadhatatlanul a Rockstar soron következő kalandjára tesz utalást. Tudniillik, a GTA Online nemrégiben kapta meg a Bottom Dollar Bounties névre keresztelt tartalomfrissítését, a fejlesztők pedig nem riadtak vissza attól, hogy ennek keretein belül egy easter egg formájában emlékezzenek meg GTA VI-ról.

A kikacsintást a DogWifDreads néven futó Reddit-felhasználó fedezte fel, aki a Bottom Dollar Bounties egy olyan kozmetikumára lett figyelmes, ami eredetileg a GTA VI első előzetesében tűnt fel. Egészen pontosan egy nyakláncról, a Silvered Layered Necklace-ről van szó, amit Lucia nyakában láthattunk annál a bizonyos medencés jelenetnél.

Hirdetés

A rajongók természetesen egyből fellelkesedtek, és azon kezdtek agyalni, hogy milyen más kiegészítők és ruhadarabok kerülhettek át a többjátékos módba, melyek a GTA VI-ra tesznek valamilyen formában utalást.

Noticed a Small Detail…
byu/DogWifDreads inGTA6

Valaki odáig ment, hogy azt írta:

"Szerintem a Grand Theft Auto Online-hoz hozzáadott ruhák/járművek nagy részét a GTA VI-ból importálják. Több új autó is sokkal »csiszoltabbnak« tűnik."

A foglalkozás mindenesetre elérte a célját, ugyanis a rajongók elképesztően belelkesedtek, és újabb elfoglaltságot találtak maguknak a GTA VI-ból GTA Online-ba potenciálisan átkerült tárgyak keresgélésében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)