Hirdetés

Titokzatos weboldal vezeti fel a 2024-es Call of Dutyt

|

Szemkötővel, sejtelmes üzenetekkel és egy ismerős logóval indul hype.

Hirdetés

Az Activision úgy érezte, ideje nagyobb fokozatra kapcsolni a marketinggépezetet. Ennek részeként a Call of Duty: Modern Warfare 3 hamarosan megkapja a következő szezonális csomagját, a többjátékos módot ingyenessé teszik pár napra, és mindezek mellé fellőttek egy sejtelmes weboldalt, ami a következő epizódot vezeti fel.

A már a Microsoft alá tartozó kiadó nagyon szeretné, hogy mindenki a Call of Dutyra figyeljen, és látszólag el is érte a célját. A széria rajongói ugyanis épp azt próbálják kitalálni, hogy mit jelenthetnek a rejtélyes üzenetek.

Hirdetés

Megnyílt a thetruthlies.com, ami jelenleg három videót tartalmaz. Ezekből kettő végén (más és más körítésben), de ugyanazt a szöveget láthatjuk a Rushmore-hegy elnökeinek szemkötőin.

"Az igazság hazudik."

A weboldal metaadataiban is ez olvasható, csak kicsit bővebben:

"Lehet, hogy jobb időkre emlékszel, de az tévedés volt. Ne bízz senkiben. Nyisd ki a szemed. Találd meg az igazságot."

A videókban (a harmadikban kiemelten) a Cerberus logó is látható, ami felbukkant a június 9-én esedékes Xbox Games Showcase beharangozójában is. A videók témájából, szövegéből és adataiból egyértelműnek tűnik, hogy a következő Call of Dutyról, méghozzá egy Black Ops folytatásról van szó. Az idei lövöldét az a Treyarch fogja leszállítani, amely 2010-ben indította el a hidegháborús történetet. A kémkedés, az árulás és az igazság keresése passzol a Black Ops szériához.

Legkésőbb június 9-én minden kiderül majd, addig pedig tartsátok szemmel a teaser oldalt. Van még három csatorna ott, amin egyelőre nem szerepel semmi.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)