Hirdetés

Tényleg törölték a The Wolf Among Us 2-t?

|

A Telltale Games helyzetjelentést adott a folytatással kapcsolatban.

Hirdetés

Az eredeti Telltale Games becsődölésével bizonytalanná vált a The Wolf Among Us folytatása, azonban amikor jött a hír, hogy a stúdiót feltámasztották, és a korábban meghiúsult projektek is megmenekülhetnek, madarat lehetett volna velünk fogatni. Az új Telltale első újdonsága a The Expanse adaptációja volt, miközben készült a The Wolf Among Us 2, amelyet időközben átültettek Unreal Engine 5-re, így tavaly kénytelenek voltak több időt kérni a befejezésére. 

Pár hónappal később aztán érkezett egy ennél lehangolóbb hír is: az "éppen, hogy" újjáalakult stúdió követte az ipari trendet és leépítésekbe kezdett. Hosszú rádiócsend után idén áprilisban kaptunk néhány friss képet a The Wolf Among Us 2-ről, azóta viszont nem adott életjelet magáról a játék. 

Hirdetés

A Redditen felbukkant egy poszt, amely azt állította belsős forrásra hivatkozva, hogy a projekt elért egy olyan kritikus pontot, ahol a stúdiónak nincs más választása, mint kaszálni. Az ismeretlen forrás azt is hozzátette, hogy állítólag nagy a nyomás a cégen belül, hogy tartsák titokban a dolgokat, amíg megpróbálják kitalálni, hogyan tovább, de a helyzet meglehetősen komornak tűnik. A bejegyzés készítője azóta törölte a jelentést és a fiókját is. 

A The Wolf Among Us 2 elkaszálásának lehetősége gyorsan terjedni kezdett, ezért a Telltale Games PR-osa a Eurogamernek küldött nyilatkozatban tisztázta a helyzetet: 

"Általában nem kommentáljuk a szóbeszédeket és a Reddit-pletykákat, de a The Wolf Among Us 2 fejlesztése folytatódik, és izgatottan várjuk, hogy többet oszthassunk meg a játékról a Telltale-rajongókkal és a közösségünkkel, amikor eljön az ideje".

Valószínűsíthetően a The Wolf Among Us 2 megjelenésére idén már nem számíthatunk, de remélhetőleg az év végi The Game Awardson felbukkan majd egy trailerrel, benne egy dátummal. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)