Hirdetés

Tényleg készül az új Batman játék?

|

James Gunn válaszolt a héten felmerült pletykákra.

Hirdetés

A gyengén sikerült Suicide Squad: Kill the Justice League és a hasonlóan középszerű Gotham Knights után már igazán megérdemelnék a játékosok, hogy valaki végre előálljon egy az Arkham szériához méltó Batman játékkal (ami nem a VR-exkluzív Arkham Shadows), de erre úgy tűnik, még sokat kell várnunk.

A napokban a Puck News közölt egy jelentést arról, hogy egy a Matt Reeves-féle Batman univerzumban (amiben Robert Pattinson a Denevérember) játszódó játék készül, ami ráadásul nem is a szuperhősre, hanem a Pingvinre fókuszál, akinek saját sorozata hamarosan debütál a Maxon. A közösségi médiában aktív James Gunn is értesült erről, és mint a DC filmes univerzum felett bábáskodó személy, viszonylag biztosan kijelenthette, hogy semmi nem igaz a híresztelésből.

Hirdetés

Hozzátette egy Threadsen közzétett másik posztjában, hogy a Superman film forgatásán sem szólt a Tubthumping a Chumbawambától, akármit is állított valaki Redditen.

Az év végéig még bármit bejelenthetnek, akár a The Game Awardson is - mivel idén ünneplik Batman bemutatkozásának 85. évfordulóját, tökéletes lenne az alkalom rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)