Hirdetés

Te fizetnél ennyit egy aláírt Elden Ring poszterért?

|

Hidetaka Miyazaki aláírása értelemszerűen rendesen megdobta a plakát árát, de van itt még egy másik fontos tényező is.

Hirdetés

Mindösszesen egyetlen dollárról indult az Elden Ring aláírt poszterének aukciója, jelenleg viszont már 15 ezer dollárnál, vagyis közel 6 millió forintnál tart az árverés. Mondanunk sem kell, nem egy teljesen hétköznapi plakátról van szó, két tény srófolja fel rendesen az ereklye árát: egyrészt a posztert aláírta az Elden Ring rendezője, Hidetaka Miyazaki mester, másfelől maga az aukció jótékony célt szolgál.

Egy YouTuber, CDawgVA ugyanis azért válik most meg az aláírt plakáttól, mert az így befolyt összeget az Immune Deficiency Foundation (Immundeficiencia Alapítvány) javára szeretné felajánlani. Az alapítvány forrásokat, oktatást és támogatást nyújt az elsődleges immunhiányban szenvedők számára - ez a gyűjtőfogalom több mint 450 ritka, krónikus betegséget foglal magában.

Hirdetés

Ez, vagyis a jótékonysági vonal dobja fel tehát a poszter értéket, ami egyébként mindösszesen 250 dollárért (kb. 98 ezer forintért) is megvásárolható lenne Miyazaki aláírásával. A plakáton a Malenia, Blade of Miquella nevezetű hírhedt boss látható. 

Vele még az alapjátékban lehetett megküzdeni, de az Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC-ben talán még nála is elvetemültebb főellenfelekkel találkozhattunk, a kiegészítőről készült tesztünket alább megnézhetitek, ha korábban még nem láttátok volna.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)