Hirdetés

Szomorú hírek érkeztek az L.A. Noire rajongóinak

|

Zárja le az aktát nyomozó, ennek az ügynek itt a vége.

Hirdetés

A 2011-es L.A. Noire egy csodálatos játék volt, amire sajnos egyre kevesebben emlékeznek. Akik igen, azok rendíthetetlenül várják a folytatását, örökösét, vagy bármit, ami valahogyan kapcsolódik Cole nyomozó és a Team Bondi munkásságához. Néhány napja felmerültek hírek, miszerint az alkotók új projekten dolgoznak, de sajnos a remény szivarja hiába kezdett lelkes parázslásba.

A Video Games Deluxe (annak a Brendan McNamarának a stúdiója, aki a bedőlt Team Bondit is megalapította) egyenesen cáfolta a felröppent híreket és pletykákat. Az egész ügy ugyebár abból indult, hogy egy ausztrál zenész, Freyja Garbett posztolt egy új összeállítással kapcsolatban, amit elvileg egy Sowden House című játékhoz komponál.

Hirdetés

Egészen pontosan így fogalmaztak: 

"Mi már csak és kizárólag a Rockstarnak segítünk projektekben. Valóban felkértünk egy helyi zenészt, Freyja Garbettet, hogy készítsen hátteret egy VR játékhoz, de ezen évekkel ezelőtt dolgoztunk két megbízás között.

A projekt az L.A. Noire egyik kivágott ügyére épült, és leginkább csak egy tech demó volt. Nem tudjuk, hogy lesz-e ebből bármi, de ennek ellenére is kifizettük a művészt, mivel támogatni szerettünk volna egy helyi alkotót."

A lényeg, hogy nem fogunk a közeljövőben visszatérni a '40-es évek Los Angelesébe. Ami a Video Games Deluxe-ot illeti, ki tudja, hogy épp min dolgoznak, de biztosan nem az L.A. Noire folytatásán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)