Hirdetés

Szinte biztos, hogy gépet kell fejlesztened, ha a maximumot akarod kihozni a Microsoft Flight Simulator 2024-ből

|

Új szintet jelent a hardverkövetelmények terén az Asobo Studio monumentális játéka.

Hirdetés

Paca nemrég az Egyesült Államokban járt, hogy kipróbálja az év egyik legszebbnek és legnagyobbnak ígérkező játékát, a Microsoft Flight Simulator 2024-et, amely négy évvel korábbi elődjével ellentétben egy sor izgalmas feladattal, köztük mentési bevetésekkel dobja fel a repülés élményét. A pazar látványnak és a minden apróságra kiterjedő részletességnek azonban ára van.

A munkálatokat végző Asobo Studio (ugyanez a csapat készítette a 2020-as Microsoft Flight Simulatort, valamint az A Plague Tale sorozat mindkét részét) és az Xbox Game Studios a minap közzétette a hardverkövetelményt, és senkit sem hibáztatunk, ha a táblázatot böngészve a homloka közepéig szaladt a szemöldöke.

Hirdetés

Az persze jó hír, hogy 50 GB-ra töpörödött össze a Microsoft Flight Simulator 2024 helyigénye (igaz, ezt állandó online kapcsolatot megkövetelő streameléssel oldották meg a fejlesztők), annak már kevésbé tudunk örülni, hogy a játék megjelenésével lezárul egy korszak: már nem elég 32 GB RAM ahhoz, ha a legtöbbet akarjuk kihozni egy friss címből. Az ideálisként meghatározott konfirgurációban ugyanis 64 GB RAM foglal helyet egy AMD Ryzen 9 7900X és Radeon RX 7900 XT páros vagy egy Intel i7-14700K és Nvidia GeForce 4080 duó társaságában. Íme:

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)