Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt június legjobb játéka?

|

Első blikkre lefutottnak tűnik a verseny, de csakis rajtatok múlik, hogy végül meglepetés születik-e.

Hirdetés

Sokat elárul a júniusi játékfelhozatalról, hogy a hónap legjobban várt címe az Elden Ring DLC-je, a méretét tekintve sokkal inkább tradicionális kiegészítőnek mondható Shadow of the Erdtree volt, és bizony a FromSoftware ezúttal sem okozott csalódást. Kiegészítőkből egyébként nem volt hiány, a The Elder Scrolls Online és a Destiny 2 is kapott egyet-egyet Gold Road, illetve The Final Shape címmel.

Az imént felsoroltakon túl tartogatott még számunkra a nyár első hónapja feljavított kiadásokat (Luigi's Mansion 2 HD, Shin Megami Tensei V: Vengeance), adaptációt (Killer Klowns from Outer Space: The Game), új IP-t (Still Wakes the Deep) és magyar fejlesztést is (Ghost Boy).

Hirdetés

Hogy ezek közül melyik volt a legjobb, arról természetesen megvan a véleményünk, ám ahogy minden hónap elején, úgy most is ti koronázhatjátok meg győztest. Ehhez nem kell mást tennetek, mint hogy részt vesztek az alábbi szavazáson. Voksolni csupán a felkínált jelöltek egyikére tudtok. Igyekeztünk minden releváns címet felvenni a listára, ám ha a ti favoritotok esetleg lemaradt volna, akkor bökjetek a "Más, megírom kommentben." válaszlehetőségre. Annak viszont, aki nem tud vagy nem akar választani, ugyanakkor megnézné a szavazás állását, a kézenfekvő "Nem szavazok, csak az eredmény érdekel." opciót javasoljuk.

Végezetül pedig - visszatérő olvasóinknak ez sem újdonság - örömmel vennénk, ha a voksolás után megosztanátok véleményeteket a júniusi megjelenésekről. Mit szerettetek, miben csalódtatok, mit vártok a következő hónapban? Az utóbbihoz segítséget nyújthat a legígéretesebb júliusi újdonságokat összegyűjtő cikkünk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)