Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt július legjobb játéka?

|

Bár idén sem ez volt év legerősebb hónapja, azért így is érkezett pár érdekesebb alkotás.

Hirdetés

Már látszik a fény az alagút végén, augusztusban újraéled a játékipar, ám a jelen és a jövő helyett egy picit még érdemes foglalkoznunk a közvetlen múlttal, azaz az utóbbi 31 nap videojátékos termésével. Július folyamán, különösen a hónap első felében a szolgáltatásalapú címek dominanciája érvényesült, pár nap leforgása alatt elrajtolt a Final Fantasy XIV új kiegészítője, valamint bemutatkozott a The First Descendant, a Zenless Zone Zero és a Once Human is. Később aztán olyan alkotások kezdték maguknak követelni a figyelmünket, amelyek egyjátékos, narratív élményeket kínáltak, mint a Nobody Wants to Die, a Dungeons of Hinterberg vagy a Flintlock: Siege of Dawn.

De a sportjátékok szerelmesei sem maradtak betevő nélkül: nekik az amerikai egyetemi focit visszahozó EA Sports College Football 25-tel és a vezetés izgalma helyett a csapatmenedzsment kihívásaira hangsúlyt helyező F1 Manager 24-gyel kedveskedett az iparág.

Hirdetés

Annak eldöntése, hogy az iméntiek közül melyik a legkiválóbb, szokás szerint rátok vár. Ezt az alábbi szavazáson való részvétellel tehetitek meg - nincs egyéb dolgotok, mint rábökni az egyikre a felsorolt alkotások közül. Ha netán nem szerepelne közöttük a favoritotok, érdemes a "Más, megírom kommentben." opciót választani. Amennyiben pedig nem tudtok, vagy nem akartok szavazni, de a szavazás állását meglesnétek, akkor a "Nem szavazok, csak az eredmény érdekel." válaszlehetőséget ajánljuk.

Nagyon örülnénk továbbá, ha kommentben is kifejtenétek a véleményeteket a júliusi játékfelhozatalról a voksolást követően.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)