Hirdetés

Szabályosan letarolta a YouTube-ot Cristiano Ronaldo: rögtön két rekordot is megdöntött

|

A világhírű játékos a YouTube-csatornájának elindításával tovább szeretné erősíteni online jelenlétét.

Hirdetés

Új platformra tört be a sportvilág egyik legismertebb alakja, minden idők egyik legeredményesebb futballistája, Cristiano Ronaldo: a 39 éves, ötszörös aranylabdás játékos a napokban indította útnak YouTube-csatornáját, amely pillanatok alatt a figyelem középpontjába került. Az indulástól számítva mindössze 90 perc kellett ahhoz, hogy a csatorna elérje az egymillió feliratkozót, míg 24 óra elteltével már húszmillió felhasználó bökött a feliratkozás gombra, így rögtön két rekordot is megdöntött a szupersztár.

Jelen cikk írásának pillanatában az UR Cristiano nevű csatorna már több mint 42,5 millió feliratkozóval büszkélkedhet, de a növekedés minden bizonnyal az elkövetkező napokban is intenzív lesz.

Hirdetés

"Nagyon boldog vagyok, hogy életre kelthetem ezt a projektet. Már régóta gondolkoztam rajta, de most végre lehetőségünk nyílt arra, hogy megvalósítsuk. Mindig is élveztem, hogy ilyen szoros kapcsolatot ápolok a rajongókkal a közösségi médiában, a YouTube-csatornám pedig még ennél is nagyobb platformot biztosít ehhez, így a rajongók még többet tudhatnak meg rólam, a családomról és a nézeteimről különféle témák kapcsán. Alig várom már azt is, hogy megoszthassak beszélgetéseket olyan vendégekkel, akik kétségtelenül meglepetést okoznak majd az embereknek!"

- olvashatók Ronaldo szavai a The Variety jelentésében.

A világklasszis játékos egyébként a közösségi média egyik legnagyobb követői bázissal rendelkező személyisége. A lap szerint több mint 915 millió feliratkozóval rendelkezik a különböző platformokon; a Facebookon 170 millió, az X-en 112 millió, az Instagramon pedig 637 millió követője van.

A YouTube időközben már az 1 millió feliratkozóért járó aranygombot is eljuttatta Ronaldohoz, amire a gyerekei is rendesen rácsodálkoztak. Az alábbi videóban ezt láthatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)