Hirdetés

Súlyos problémával küzd a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Warzone, gond van a profilokkal

|

Egy kifejezetten frusztráló hiba ütötte fel a fejét, amely a CoD-játékosok előrehaladását is befolyásolhatja.

Hirdetés

Néhány órával ezelőtt erősítette meg az Activison, hogy problémák merültek fel a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Call of Duty: Warzone profiladataira vonatkozóan, ami nagy mértékben akadályozhatja a játékosok fejlődését. Az érintettek arról számoltak be, hogy nem tudják kiválasztani és használni kedvenc fegyvereiket és felszereléseiket, így per pillanat minden mérges tekintet az Activisionre szegeződik, akik állítólag már nagyban dolgoznak a probléma javításán.

A hivatalos, naprakész információkat szállító Call of Duty Updates nemrégiben hozta nyilvánosságra, hogy egy átmeneti szolgáltatási zavar miatt a Call of Duty: MW3 és a Call of Duty: Warzone játékosok nem tudják előhívni profiladataikat. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a profilokhoz kapcsolódó tárgyak, rangok és az előrehaladás sem jelenik meg megfelelően, ennek pedig egyenes következménye, hogy bizonyos esetekben kedvenc fegyvereink és felszereléseink sem használhatók.

Hirdetés

Az Activison megerősítette, hogy egyik játékos adatai sem vesztek el, illetve arra is ígéretet tett, hogy néhány órán belül javítja a szóban forgó problémát.

A Season 4 Reloaded rajtja óta egyébként nem ez az első problémás eset. Nem sokkal a szezon indulása után több felhasználó is folyamatos kapcsolódási problémákról számolt be, míg az Xbox-játékosok további optimalizálásra irányuló módosításokat követelnek a mostani profiladatokkal kapcsolatos probléma foltozása után.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)