Hirdetés

Steven Spielberg nem próbálta még ki az Uncharted játékokat, de nem azért, amire gondolsz

|

Az Indiana Jones-filmek rendezője meglehetősen prózai okból tartja magát távol Nathan Drake kalandjaitól.

Hirdetés

Steven Spielberg sosem titkolta, hogy lelkes rajongója a videojátékoknak, és ez a szenvedélye az életkora előrehaladtával sem csillapodott. Ha nem érdekelné a téma, sosem rendezte volna meg a Ready Player One-t. Azt azonban tudni kell róla, hogy a szerelem, amely még játéktermi gépeken kezdődött, PC-n bontakozott ki igazán.

A nagy kedvence a Call of Duty, árulta el a fia, Max Spielberg a MinnMax YouTube-csatornának adott interjújában.

"Mindig a Call of Duty. Imádja a Call of Dutyt. A sztorikampányt szokta játszani. Imád játszani, ő szerettette meg velem is. Hatalmas PC-s játékos. Ez egyébként kapcsolódási pont is számunkra. Meg szokta kérdezni, hogy mi az, ami jó, melyik Call of Dutyt kellene játszania. Azt is kérte, hogy küldjem át az öt legjobb lövölde listáját, amiket letölt, és aztán együtt játszhatunk, amikor átmegyek hozzá."

Hirdetés

Az, hogy a rendező CoD-okban is a kampányokra fókuszál, világossá teszi, hogy ő a történetvezérelt élmények híve. A fia emiatt rendszeresen megpróbálja rávenni, hogy adjon egy esélyt az Indiana Jonesre hasonlító Uncharted-játékoknak, de a válasz mindig a következő:

"Kontrollerrel nem megy, csak egérrel és billentyűzettel."

Az interjúból kiderül még, hogy a kontrollerek iránti ellenszenve annyira erős, hogy amikor Max megmutatta neki a saját fejlesztésű kooperatív rouglite játékát, akkor sem volt hajlandó kézbe venni a vezérlőt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)