Hirdetés

Square Enix vásárt tart a Humble Store, most érdemes lecsapni a Final Fantasykre

|

A JRPG-k rajongóinak mindenképp érdemes lesz ránézniük erre a felhozatalra.

Hirdetés

A nyári vásárok sorából a Humble Store sem akart kimaradni, de ez a piactér ömlesztett akciók helyett egy különlegesebb ajánlattal állt elő. A Square Enix alkotásaira fókuszáló vásár során felmarkolhatunk egy rakat klasszikus és közelmúltbeli címet, és több tízórás kalandokban mélyülhetünk el a nyári hőség elől menekülve.

Amíg arra várunk, hogy megérkezzenek a Final Fantasy XVI és a Final Fantasy VII Rebirt PC-s verziói, akár pótolgatjuk is a korábbi epizódokat.

Hirdetés

A Square Enix egyébként az elmúlt évtizedekben meglehetősen bőséges portfóliót rakott össze, amiből az következik, hogy bőven találtok a kínálatban mást is a kiadóra jellemző JRPG-k mellett. Az alábbi listában kiemeltünk párat, amelyeket szerintünk érdemes lenne közelebbről is szemügyre vennetek:

A vásár július 24-én ér véget, aznap estig van időtök töprengeni az ajánlatokon. A teljes listát itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)