Hirdetés

SPLINTER CELL TIPP!

|

Német testvérlapunk egy igen fontos infót osztott meg velünk az imént. Úgy tűnik, hogy a ma reggel megjelent Splinter Cell demóban bennemaradt egy kis baki. Néhány embernél előjöhet a mágikus "General protection fault! History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec" nevezetű idegborzoló szöveg. Nos, amennyiben ezt orvosolni szeretnéd, kukkants bele a SplinterCellUser.ini és a SplinterCellSettings.ini fájlokba (melyeket a SYSTEM alkönyvtárban találhatsz meg), majd a "Resolution=480x640"-résznél a "640x480"-as felbontást írd át "800x600"-ra. Ez sokaknál megoldotta a gondot, másoknál viszont nem...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)