Hirdetés

Solon Hagyaték interjú

|

Az utóbbi időben egyre hasznosabb ez a spynews :) Most például egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmet saját "híroldalára". Még nagyon szegényes tartalommal bír, de található rajta egy igen érdekes interjú, melyet Peller Lászlóval, a Digital Reality fejesével készítettek, s amiben sikeres, űrben játszódó stratégiájuk, a Hegemónia kiegészítőlemezével (A Solon hagyaték) kapcsolatban faggatták őt részletekért. Klikk!

"A Solon Hagyaték folytatja az eredeti játék történetét, vagy esetleg egy új sztorit kezd? A történet egy kisebb zsákutcát mutat be a fejlődésben - a Solonok technológiájára minden kevésbé fejlett faj ráveti magát és őrült fegyverkezésbe kezd... Innen a rengeteg új találmány a kiegészítőben..."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)