Hirdetés

Sokkal nagyobb előrelépés lesz a Microsoft Flight Simulator 2024, mint eddig hittük

|

Egy másfél órás előadás során derültek ki fontos és érdekes részletek a Microsoft Flight Simulator sorozat következő részéről.

Hirdetés

Egészen biztos, hogy a 2020-ban PC-re, majd 2021-ben Xbox Series konzolokra is megjelent Microsoft Flight Simulatornak jót tett, hogy bekerült a Game Passba, mert így azok is játszottak vele, akik egyébként a repülőszimulátorokat túl komolynak, túl száraznak találják. Folytatása, a Microsoft Flight Simulator 2024. november 19-én jelenik meg, és nem pusztán feladatokkal, küldetésekkel kínál többet elődjénél.

A hétvégén lezajlott FlightSim Expo keretében az Asobo Studio is tartott egy előadást, ahol kiderültek új, izgalmas részletek, olyan játékmenetbeli újításokról is szó esett, amiket eddig nem hangsúlyoztak, pedig fontosak.

Hirdetés

Megtudtuk, hogy sokkal részletesebb, valósághűbb, teljesen 3D-s lesz a talaj alattunk, a világ összes olajfúró tornyát és ismert helikopter-leszállóhelyét elhelyezték, szimulálják a hajóközlekedést, részletesebbé válnak a gép által vezetett repülők is.

Azt is elmondták, hogy lehetőségünk nyílik majd kiszállni a pilótafülkéből, végigsétálni az utastéren, és egy lista alapján ellenőrizni, hogy minden feltétel adott-e a biztonságos repüléshez. A repterek is élethűbbé válnak, az épületekben emberek mászkálnak majd.

Összességében javul a látvány, a bevilágítás, a felhők és az árnyékok részletessége. Akit további infók érdekelnek, alább nézheti vissza az egész előadást.

Az MFS 2024 mind PC-n, mind Xboxon bekerül a Game Passba megjelenése napján.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)