Hirdetés

Sinking Island: Murder in Paradise GOLD!

|

Sokan, sokszor temették már a kalandjátékok műfaját, ám szerencsére az utóbbi években újra erőre kapni látszik.

Hirdetés

A képregények alkotásával töltött évek után Benoit Sokal kipróbálta magát a számítógépes játékok terén is. Az egyedi fantáziával és látásmóddal megáldott belga úriember elsőként az Amerzone című kalanddal tette le névjegyét, amit a sikeres Syberia és annak folytatása követett. Ezt követően immáron saját stúdió keretén belül (White Birds) a Paradise-zal visszatért Amerzone egzotikus világába. Sajnálatos módon ez utóbbi alkotása már valamivel gyengébbre sikerült, ami főként a bugok szokatlanul nagy számának volt köszönhető.
A White Birds legújabb műve egy korallzátonyon épült luxusszállóba hív. Az excentrikus milliomos, Walter Jones 10 vendéget hív meg a hivatalos megnyitó előtt. Az esemény tragédiába torkollik, s Jones-t tolókocsijában találják, holtan. Ekkor küldenek minket a helyszínre, ahol rá kell jönnünk, ki és miért követte el a gyilkosságot. Hogy ne legyen könnyű a dolgunk, kiderül, hogy a zátony nem bírja az építmény tömegét, s lassan süllyedni kezd. Három napunk marad a rejtély megfejtésére.
Október 5-étől mindenki belevághat a nyomozásba, ám egyelőre sajnos csak német nyelven. A többi változatra legkésőbb 2008 tavaszáig kell várnunk a fejlesztők ígérete szerint.

 

sink01_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)