Hirdetés

Saját szószokat dobhat piacra a Hawk Tuah Girl

|

Újabb területre merészkedhet be az internetet meghódító Hailey Welch.

Hirdetés

Az egész internetet letarolta Hailey Welch, ismertebb nevén Hawk Tuah Girl, aki egy mémmé vált vírusvideóval került a figyelem középpontjába. Nem sokkal később Welch nyilvánosság elé állt, ezzel együtt pedig belekezdett a személyes márkaépítésbe: saját menedzsere lett, fellépéseket vállalt, de még filmes ajánlatokkal is betalálták.

A TMZ által nemrégiben felfedezett védjegybejegyzések mentén kiderült, hogy Welch hamarosan újabb "vállalkozásba", egészen pontosan fűszeres szószók forgalmazásába kezdhet. Az adatbázis alapján ezek a "Hawk Sauce" és a "Bet on that Thang" névre keresztelt dresszingek lehetnek - a jelentések szerint a repertoár BBQ- és csípős szószokból állhat.

Hirdetés

Miután a védjegyek felszínre kerültek, a felhasználók az X-en reflektáltak a lány folyamatos "sikereire".

"Szó szerint, minden egyes pillanatát feji annak a hawk sz*rnak, hogy bezsákolja az összes pénzt, nem lehet utálni ezért, de kajak."

- írta az egyik felhasználó.

"Nem lehet gyűlölni egy hölgyet, aki megpróbálja kihozni a legtöbbet egy véletlenszerű robbanásból."

- fogalmazott egy másik.

Ti mit gondoltok? Valóban ez áll az egész hátterében vagy több van a dologban?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)