Hirdetés

Röhejes, de adja magát: az ellenfél testét pajzsnak használhatod a Call of Duty: Black Ops 6 meccsein

|

Egy kiszivárgott videó egy nagyon vicces új Black Ops 6 funkciót fedett fel, amit vagy mindenki imádni, vagy mindenki utálni fog.

Hirdetés

Az Activision csapatai minden Call of Duty epizóddal próbálják feldobni valahogy az unalomig ismert multis formulát. A Treyarch most a Black Ops 6-ban több aprósággal is kísérletezik, mint például az "omnimovement" nevű rendszerrel, amely a mozgási opcióinkat bővíti ki jelentősen.

A másik új mechanikát még nem láttuk akció közben, de egy most kiszivárgott videó változtatott ezen. A recept végtelenül primitív, akciófilmes klisé, de szerintünk viccesen simul be az egyébként is szürreális darálóba: emberi testeket használhatunk majd pajzsként a meccsekben.

Ha rálopakodunk az ellenfélre, akkor lehetőségünk lesz megragadni őt, és egy pisztollyal átnyúlva magunk elé tartott teste fölött harcolni a csapattársaival szemben. A többi játékos ilyenkor döntésre kényszerül: vagy hagynak minket lövöldözni, vagy megpróbálnak leszedni bennünket, kockáztatva társuk életét.

Hirdetés

Akárhogy is végződik a menet, egy idő után kiszabadul az elkapott személy, így ha nem lövik agyon őt a haverjai, akkor nekünk kell majd elvégeznünk az utolsó simítást.

The Meat Shield Mechanic Can Allow For Some Trolling If The Pros Don't GA It
byu/TheRealPdGaming inCoDCompetitive

Sokan várják izgatottan a funkciót, ami biztosan nagyon mókás pillanatokat fog eredményezni. Az, hogy mekkora hatással lesz ez a meccsek minőségére, majd a bétában kiderül. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)