Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - lélegzetelállító képek érkeztek

|

Eddig is sejtettük, hogy a Rise of the Tomb Raider túlszárnyalja majd az egyébként egyáltalán nem csúnya elődöt, a legújabb képek pedig csak megerősítették ezt.

Hirdetés

A Rise of the Tomb Raider Szibériai helyszínei első hallásra nem túl sok változatosságot ígérnek, hiszen azon kívül, hogy hó van ameddig a szem ellát, legfeljebb néhány medve lesz a barátunk. Persze nem csak a fagyos szélben fogunk baktatni, de az alábbi képeket elnézve azzal sem lenne problémánk.

A legújabb képeken megnézhetjük, hogy a fejlesztőknek sikerült az egyébként elég egysíkú világot hihetetlenül részletessé és ezáltal szemet gyönyörködtetővé varázsolni, és Lara is átesett egy kis ráncfelvarráson. Na nem mintha egyébként szüksége lett volna rá, de azért biztos ami biztos alapon őt is átdolgozták egy kicsit.

A Rise of the Tomb Raider története és megjelenési dátuma továbbra is a hó alatt lapul, de remélhetőleg hamarosan mindenre fény derül majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)