Hirdetés

Resident Evil - Új filmtrilógia, 3D-ben!

|

A Comic Con jóvoltából rengeteg jó adag filmes-játékos, játékos filmmel gazdagodunk. Ezek közé tartoznak az elkövetkező évek Resident Evil mozifilmjei is.

Hirdetés

Az idehaza Kaptár címmel vetített Resident Evil következő élőszereplős felvonásáról már írtunk néhány nappal ezelőtt. Akkor még csak a címe (Resident Evil: Afterlife) és a rendező személye (Paul W.S. Anderson) számított kőbe vésettnek.



A San Diegóban ezerrel tomboló Comic Con őrület közepéből jelenti a ShockTilYouDrop.com, hogy Paul W.S. Anderson már tovább tekint, és nem egyszerű folytatásként készíti el a negyedik felvonást. Valójában egy új trilógia nyitó darabjára ülhetünk be a 2010. szeptember 17-ét követő világpremiert követően. A Milla Jovovich főszereplésével készülő Resident Evil: Afterlife több korábbi szereplő visszatérésére is lehetőséget nyújt, illetve újabb, eddig csak a videojátékokból ismert karakter bemutatkozására is sor kerül.



A rendező mondatai közül azonban mégis azok hordozzák a legnagyobb hírértéket, amelyek alapján az új trilógia már az Avatar mozifilmhez kikísérletezett sztereoszkópikus 3D technológiát használva kerül rögzítésre. James Cameron idén esedékes visszatérését sokan a filmtörténet mérföldkövének tartják, és azt várják, hogy forradalmasítani fogja a filmkészítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)