Hirdetés

Rengeteg bejelentéssel jön a héten a következő PlayStation State of Play előadás

|

Ha már a PlayStation 5 Prót bejelentették, ideje azt is megtudni, milyen játékokkal játszhatunk majd rajta.

Hirdetés

Szeptember folyamán a Sony leleplezte a PlayStation 5 Prót, a PS5 fejlettebb változatát, ami állítólag annyira felturbózza a játékokat, hogy megéri majd 315 ezer forintot, a PS5 Slimhez képest 135 ezer forinttal többet fizetni érte. Ezt egyelőre semmi meggyőzővel nem sikerült alátámasztani, de egy State of Play mindig jó alkalom az érvek felsorakoztatására.

Amint azt pletykálták, a következő esemény a héten lesz, és több mint húsz, részben PlayStation 5-ös, részben PlayStation VR2-es játékot fognak bemutatni röpke 30 percben.

Hirdetés

Számunkra kissé kényelmetlen, hogy a bemutatót itthoni idő szerint szeptember 25. 0:00-ra időzítették, de általában ilyen későn tartják. Örülhetünk, hogy nem hajnali háromkor lesz, mint a The Game Awards.

Arról, hogy milyen játékok bukkanhatnak fel, még semmit nem tudunk, de nem lehetetlen, hogy bejelentik a Horizon Zero Dawn Remastered változatát, sőt, a Days Gone felújított kiadásáról is szóltak pletykák. Előbbit az ESRB-s korhatárbesorolás miatt biztosra is vehetjük akár.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)