Hirdetés

Rendhagyó helyen bukkant fel a Control 2 első kedvcsináló előzetese

|

Szerencsére azóta már feltöltötték a YouTube-ra, így ti is simán megnézhetitek.

Hirdetés

A sorozat rajongóinak nagy örömére szolgálhat, hogy a Remedy az Alan Wake 2 legújabb DLC-jében egy előzetest rejtett el a Control 2-höz. Az előzetes Dylan Fadent, azaz Prime Candidate 6-ot (P6) mutatja, amint kihallgatják. Dylan azt állítja, hogy "valami megváltozott", és arra kéri a főszereplőt, hogy mondja meg a nővérének, Jesse-nek, hogy "tényleg próbálkozott".

A trailerben ezután rövid jeleneteket láthatunk, amelyek valószínűleg a Control 2 játékkörnyezetét mutatják. Az első rész a Szövetségi Ellenőrző Hivatal (FBC) falain belül játszódott, ám a folytatás, úgy tűnik, nyitottabb világú vagy sandbox jellegű lesz, mivel az első képek egy utcát ábrázolnak.

Hirdetés

Ez csak egy rövid előzetes, így részletek nem igazán derülnek ki belőle, viszont a Remedy több utalást és easter egg-et is elrejtett az előzetesben.

A Remedy jelenleg több más projekten is dolgozik, köztük az FBC: Firebreak-en, amely 2025-ben jelenik meg. A Max Payne és a Max Payne 2 remake-ek valószínűleg ezt követik majd, és csak ezek után fogják kiadni a Control 2-t. Így tehát nem valószínű, hogy a közeljövőben több információt kapunk a játékról, de ez a teaser még így is meglepő volt, hiszen nem számítottunk arra, hogy Alan Wake 2 DLC-jében rejtik el.

Érdemes tehát felkészülni arra, hogy Control 2 egy darabig nem jelenik meg, de addig is élvezhetjük az előzetesben rejlő apró utalásokat és részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)