Hirdetés

'Reggelt...

|

Madárcsicsergéssel és gólyafüttyel teli szép jó reggelt mindnyájatoknak! Az idő odakünn még kiváló, persze lehet csak azért mert itt bent meg fűtünk, de nem is ez a lényeg, hanem az hogy aki tud még ma intézze el kirándulhatnékját, biciklizhetnékjét, parkban sétálhatnékját, mert jövőhéttől kemény hidegek jönnek így érkezik az igazi GAMER IDŐ (hogy a játékokról már ne is beszéljünk, mint a F.E.A.R. vagy éppen a Quake 4)! A szokásos hétvégi uborkaszezon kitartani látszik még pár napig, de azért már most reggel is szolgálhatunk 1-2 jóval kecsegtető demó hírrel! Csapjunk is a sörbe...

- Apa, az ott egy halászhajó? - Nem kisfiam, az egy yacht. - És hogy kell írni, jével vagy ipszilonnal? És hával vagy céhával? - ...jobban megnézve mégiscsak halászhajó.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)