Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép reggelt mindenkinek! Gondolom most sokan örülnek, hiszen nem kevés helyen pont kezdődött valamiféle tavaszi szünet, vagy mi :) Igaz, csak egy hét, de ez a tiétek. Használjátok ki, töltsetek minél több időt itt a gép, és kedvenc weboldalatok előtt :P Kicsit már szétnéztem, és azt kell mondjam bizony van mit kihírezni. Mindjárt neki is látok. But first...:

Drogos csávó ki akar próbálni egy új anyagot, elmegy a dílerhez, aki ad neki egy tablettát, azt mondja, az a neve, hogy "Sötét-világos" Oké, drogos csávó hazamegy, otthon mondja az apjának: -Apa kimegyek levegőzni -Rendben fiam, mej csak Kimegy a csávó, beveszi a tablettát, egyszercsak sötét lesz, aztán világos, aztán megint sötét aztán világos, és megint sötét aztán megint világos. A csávónak nagyon tetszik a cucc, elmegy, és vesz a dílertől még. Hazamegy megint mondja az apjának: - Apa kimegyek levegőzni - Rendben fiam, de most ne maradj kint három napig...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)