Hirdetés

`Reggelt...

|

Szepseges reggelit mindenkinek. Ujfent jelentkezem az idei CeBITrol. Nos, errefele nemsokminden extra tortent ategnapi nap ota, bar erdekessegek azert most is akadnak. De ezuttal nem lovom le a poenokat, hiszen akkor olyan unalmas lenne a lapban megjeleno osszeallitasunk... :) A lenyeg, hogy mindenki nagyon sok ujdonsaggal rendelkezik: a mobil reszlegen kicsit belassultak a dolgok, ismet vannak nagyon jo es borzalmas kinezetu gephazak, megannyi grafikus kartya (GFFX5800Ultra es Radeon 9800 Pro egyarant), es meg sok mas finomsag. Na megyek kicsit nyomulni jatekokkal, mert itt azt is lehet :) Bye all... na, de azert meg nezek valami kis hirecsket :D

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)