Hirdetés

Reagált a Ubisoft az XDefiant haldoklásával kapcsolatos hírekre

|

A kiadó igyekezett tisztázni a helyzetet a free-to-play lövölde jelenét és jövőjét illetően.

Hirdetés

Augusztus végén robbant be az Insider Gaming jelentése, miszerint az XDefiant az utolsó esélyét játssza el éppen. A hírek szerint a Ubisoft nem örül a zuhanó érdeklődésnek, és ha a harmadik szezon után nem sikerül helyre rakni a lefelé tartó görbéket, akkor kihúzzák a dugót a lövölde alól.

Erre a napokban a Ubisofttól érkezett a válasz: az XDefiant köszöni szépen, nagyon jól van. A hivatalos blogposzt szerint a játékosszám egészséges szinteket tart, és a csapat keményen dolgozik a legnagyobb problémák orvoslásán.

Hirdetés

Az egyik ilyen gond a találati regisztráció egyenetlensége. A fejlesztők szerint ezt az okozza, hogy a találatok során két adatcsomag megy át a játékosok között az iparban megszokott négy helyett. Ennek javításán már dolgozik a csapat, amely lépésben a csomagok méretét fogja csökkenteni. A belengetett módosítások nem kaptak még dátumot, de az új tervezet legalább rengeteg újdonságot tartogat, pályákkal, frakciókkal és jutalmi rendszerekkel együtt.

Mark Rubin, az XDefiant vezető producere azt is megerősítette, hogy a Free-for-all játékmódon is dolgoznak még, de várható megjelenési dátumot erre sem kaptunk. Akárhogy is, egyelőre úgy tűnik nincs mitől tartanunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)