Hirdetés

PlayStation 5-re is megjelenik a Gears of War E-Day?

|

Nem kizárt, hogy a Gears of War sorozat következő részét multiplatform játékként adja majd ki a Microsoft.

Hirdetés

Miközben már öt éve várunk arra, hogy a Gears of War 4-gyel megkezdett történet valamilyen formában folytatódjon és lezárást kapjon, a sorozatot gondozó The Coalition úgy gondolta, inkább visszavisz minket a múltba. A következő játék a Gears of War: E-Day lesz, amely azt meséli el, milyen kalandokat élt át Marcus Fenix és Dominic Santiago a sáskák érkezésének napján, illetve azt követően. 

Mivel ez önmagában, a korábbi játékok ismerete nélküli is érthető és követhető lesz, tökéletes alkalom volna arra, hogy az Xbox-ökoszisztémán kívülről új játékosokat célozzanak meg - és lehet, hogy épp ez a terv.

Hirdetés

Egyelőre a hivatalos kommunikáció szerint PC-n és Xbox Series konzolokon játszhatjuk majd a dátum nélküli játékot, ám egy álláshirdetés arra utal, hogy a PlayStation 5-tel is kibővül a platformok sora. A The Coalition egy olyan online-fókuszú fejlesztőt keres, akinek van tapasztalata az Xbox Live-val, a PlayStation Networkkel, a Steammel, vagy más platformokkal.

Lehetséges, hogy a PSN-t csak azért említették, mert akinek azzal kapcsolatban van tapasztalata, az a másik két szolgáltatás ismerete nélkül is alkalmas a pozícióra, de ismerve a Microsoft terjeszkedési terveit, nem lennénk meglepve, ha az új Gears már eleve multiplatform játékként mutatkozna be, vagy megjelenése után valamivel PS5-re is elérhetővé válna. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)