Hirdetés

Pingvin játék készülhet a Warnernél

|

Ha már irányíthattuk Harley Quinnt, Deadshotot, King Sharkot és Captain Boomerangot, akkor miért ne játszhatnánk Oswald Cobblepotként is?

Hirdetés

Miként a filmek, úgy a játékok terén is több jutott a sikerből az utóbbi pár évben a Marvelnek, nagyon távolinak tűnik már az a korszak, amikor a Batman: Arkham széria volt a képregényadaptációk zászlóshajója. Azóta a Warner mind a Gotham Knightsszal, mind a Suicide Squad: Kill the Justice League-gel lyukra futott.

Igaz, időközben bejelentettek egy Batman és egy Wonder Woman játékot, ám ezekkel is akad pár gond. A Batman: Arkham Shadow a legkisebb vásárlói rétegre, a VR-eszközökkel bíró közönségre lő, míg a Monolith-féle szuperhősnős művet régóta síri csend övezi.

Hirdetés

Ilyen körülmények között durrantotta el a Puck News a még bizonytalan lábakon álló hírt, hogy értesülései szerint különleges DC-projekt formálódik a Wanernél. Ha nem tévednek az oldal forrásai, akkor Matt Reeves Batman univerzuma szolgál, azon belül is a Colin Farrell főszereplésével forgatott Pingvin sorozat szolgál egy készülő játék alapjául. Mindez annak a következménye, hogy a Warner Bros. Discovery divíziói elkezdték jobban összehangolni a tevékenységüket.

Érdemes megjegyezni, hogy a Puck News tudomása szerint egyelőre David Zaslav támogatását élvezi a videojátékos részleg, amitől a vállalat ügyvezetője csak azért nem szabadult meg a kollégái tanácsa ellenére, mert üzletstratégiai szempontból hasznosnak tartja.

Persze bármikor meggondolhatja magát, és az, hogy pusmognak egy Pingvin játék fejlesztéséről, esetleg már tényleg el is kezdődtek a munkálatok, még nem garancia arra, hogy tényleg lesz is belőle valami. Mi mindenesetre kipróbálnánk egy Mafia vagy egy Scarface: The World is Yours stílusú alkotást, amiben Oswald Cobblepot szerepében hajtanánk igába Gotham alvilágát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)