Hirdetés

Phil Spencer kipróbálta a PlayStation 5 Prót, és közben tréfás megjegyzést tett a Sony kontrollerére

|

A Microsoft Gaming feje nem bírta ki, hogy ne győződjön meg személyesen a PS5 Pro képességeiről.

Hirdetés

Ahogy augusztusban Kölnre, most épp Tokióra szegeződik a világ gaming iránt érdeklődő felének a tekintete. A vasárnapig tartó rendezvényről a Ubisoft ugyan az utolsó pillanatban kihátrált ugyan, de nélküle is bőven maradtak rangos képviselői az iparágnak, akik tiszteletüket tették a japán fővárosban. Az utóbbiak közé tartozik az Xbox is, amely dedikált bemutatóval jelentkezett a Tokyo Game Show 2024 alkalmából.

Emiatt, valamint hogy a partnerekkel is találkozzanak, a Microsoft videojátékos üzletágának két legfontosabb vezetője, Phil Spencer, a Microsoft Gaming ügyvezetője és Sarah Bond, az Xbox elnöke is Japánba utazott.

Spencer köztudottan aktív játékos, aki a konkurencia termékeit sem csak dísznek teszi ki a polcára, ezért a TGS-en járva megragadta a lehetőséget, és a kihelyezett kioszkok egyikénél szabadon árválkodó DualSense kontrollert, hogy kipróbálhassa a PlayStation 5 Prót. Ha minden igaz, az exkluzív Final Fantasy VII Rebirth futott rajta.

Hirdetés

Az iménti az állítást ugyan nem igazolta a közösségi médiában megosztott felvétel, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a Microsoft Gaming feje tréfálkozva megjegyezte, hogy rossz helyen van az X gomb (tudjuk, hivatalosan kereszt), és nem ott, ahol lennie kellene az Xbox kontrollerek elrendezése alapján.

Érdemes megjegyezni, hogy Spencer korábban többször is elismerően beszélt a DualSense vezérlőkről, innovatívnak és követendő példának nevezve a Sony mérnökei keze alól kikerült eszközöket. Magyarán felesleges egy ártatlan tréfánál többet belelátni a szavaiba, de a hivatalos Xbox X-fiók biztos ami biztos alapon rátett még egy lapáttal a főnök megjegyzésére, képes posztban mutogatva, hogy hol is van az X gomb helye egy kontrolleren.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)