Hirdetés

PC-s trailerrel jött meg a Call of Duty: Black Ops 6 végső gépigénye - meglepően kevés helyet foglal majd

|

Úgy tűnik, tartja magát az Activision a korábbi ígéretéhez, és nem engedi, hogy kezelhetetlenül nagyra hízzon a 2024-es Call of Duty.

Hirdetés

Elindult a visszaszámlálás, minden másodperccel közelebb kerülünk a Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én esedékes rajtjához, amit ezúttal egységesen kezel az Activision. Nem darálhatják le az előrendelők hamarabb a kampányt, ahogy tavaly, azok ellenben, akik a digitális verziót választották, PC-n és konzolon is kapnak egy kis előnyt: október 21-én 18 órától (magyar idő szerint) megkezdhetik az előtöltést, hogy felkészülten várják a megjelenést. Bárhol is tartózkodjunk a világon, a Microsoft Store-ban vásárolt PC, az xboxos és a playstationös Black Ops 6 szerverei az adott időzónában 24-én éjfélkor tárják szélesre kapuikat, a steames és a Battle.net-es táborra ellenben a nyugati parti idő szerint este 9 vonatkozik, ami reggel 6 lesz nálunk, 25-én.

Elvileg az sem tudja majd kijátszani a rendszert, aki idő előtt hozzájut lemezen valamely konzolos változathoz, mivel már az egyjátékos kampány is állandó netkapcsolatot fog igényelni.

Hirdetés

Az időpontokkal párhuzamosan közzétette a kiadó a végleges gépigényt is, amely kapcsán a legnagyobb meglepetés, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 megelégszik 102 GB tárhellyel, és ebben már benne van a kampány, a kompetitív multiplayer, valamint a kooperatív zombies mód is. A méretcsökkenés egyébként nem valamiféle forradalmi fájltömörítési eljárás eredménye, hanem elsősorban annak köszönhető, hogy az Activision különválasztotta a CoD-t a Warzone-tól, azt külön telepítheti, akinek igénye van egy kis battle royale stílusú lövöldözésre.

Érdemes továbbá megemlíteni, hogy bár nem a Black Ops 6 lesz az első Call of Duty, amellyel extra költség nélkül játszhatnak a Game Pass-előfizetők (a Modern Warfare III hamarabb vált elérhetővé), ez a patinás FPS-sorozat első olyan epizódja, amely a megjelenés napján bekerül a katalógusba. Érdeklődve várjuk, hogy milyen hatással lesz a játék eladásaira, illetve megadja-e majd azt a lökést a szolgáltatásnak, amit a Microsoft vár tőle.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)