Hirdetés

PC-re és más platformokra is megjelenik a felújított Epic Mickey

|

Ezúttal senki se marad ki az eredetileg 2010-ben kiadott, Nintendo Wii-exkluzív kalandból.

Hirdetés

Meglehetősen érdekes próbálkozás volt Epic Mickey sorozat a Deus Ex játékokról ismert Warren Spector stúdiója, a Junction Point és a Disney részéről. Meg akarták hódítani azokat a játékosokat, akik tinédzserkoruk közepén már sötétebb, pörgősebb élményekre vágytak. Az eredmény nem volt rossz, de igazán kiemelkedő sem, az Epic Mickey két részéből egyik sem aratott átütő sikert.

A 2012-es Epic Mickey 2: The Power of Two óta szinte semmit sem hallottunk a szériáról, egészen a remake bejelentéséig. Az Epic Mickey: Rebrushed modernizált formában hozza vissza az első részt, és elérhetővé teszi azt a jelenlegi és előző generációs konzolokon, valamint PC-n is. Mivel a 2010-es eredeti csak Wii-n volt játszható, így sokaknak ez lesz az első köre a szériával.

Hirdetés

A legfrissebb trailer felfedte a megjelenési dátumot, valamint a 200 dolláros gyűjtői csomag tartalmát, ha esetleg többre vágynánk a sztenderd kiadásnál. Az Epic Mickey: Rebrushed 2024. szeptember 24-én érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re a THQ Nordic és a Purple Lamp gondozásában.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)