Hirdetés

Pár napig ingyen pörgethetitek a PlayStation-játékok multis módjait

|

Ingyen játék ugyan nincs, de amit korábban behúztatok, azt most előfizetés nélkül játszhattok online is.

Hirdetés

A konzolos élet egyik kellemetlen velejárója, hogy a többjátékos módokat csak bizonyos szolgáltatások befizetésével élvezhetjük. Ugyan a free-to-play alkotásokét nem kell kicsengetni az "online adót", de ha a Warzone vagy a Fortnite helyett inkább a Helldivers 2-t űznétek a haverokkal, akkor már nem lehet megkerülni a PlayStation Plus jelentette extra költséget.

Ezen a hétvégén azonban a Sony lazít a szabályokon, és senkitől sem követel sarcot, június 22-e és 23-a között szélesre tárva a kapukat azon PlayStation-tulajdonosok előtt is, akik nem előfizetők.

Hirdetés

Mindez azt jelenti, hogy szombaton és vasárnap ingyen játszhattok az általatok korábban megvásárolt játékok online komponenseivel PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is. Legyen szó a Call of Duty: Modern Warfare 3-ról vagy az NBA 2K24-ről, mindent extra költség nélkül pörgethettek, már ha rendelkeztek az adott játékkal.

Sajnos június 23-át követően csak akkor folytathatjátok majd az online akciózást, ha befizetitek legalább a PlayStation Plus Essential csomagot. Ez 3200 forintba kerül havonta, és a multiplayer opciók feloldása mellett magával hozza a havi ajándék játékokat, a felhőmentés lehetőségeit és a tagoknak járó akciókat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #sony #ps plus
Platformok: PlayStation 4 PlayStation 5
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)