Hirdetés

Öt cím is kikerül a hónap végén a Game Passből, az egyik kifejezetten sokakat fog érinteni

|

Hamarosan fél tucat játéktól fog megválni a Game Pass, ezért érdemes lesz gyorsan kipróbálnotok az érintett alkotásokat.

Hirdetés

Ha valamit, akkor azt nagyon szépen bizonyította a Summer Game Fest, hogy megéri Game Pass-előfizetőnek lenni. Elképesztő mennyiségben kapjuk a jobbnál jobb címeket a videojáték ipar összes műfajában. Sajnos előfizetéses rendszerről lévén szó, a szolgáltatásnak megvan az árnyoldala is.

A rengeteg új érkező játék mellett akadnak szép számmal távozó alkotások is. A június végi takarítás során öt cím kerül ki a katalógusból, és az egyikük távozása sokakat fog érinteni.

Hirdetés

Ha egyébként hozzátok nőtt némelyik játék az alábbi listáról, ne feledjétek, hogy akár meg is vásárolhatjátok őket, élve az előfizetőknek járó 20 százalékos kedvezménnyel. Akárhogy is, ez elég kemény hónap, ha onnan nézzük, hogy néhány napja öt másik cím is kihullott a rostán. Érdemes tehát mindig figyelni, hogy mi kerül be a katalógusba, és mi távozik abból, hogy még időben kipróbálhassatok mindent, ami érdekelhet benneteket.

Ezektől a játékoktól vehettek búcsút június 30-án:

  • FIFA 22
  • F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch
  • Stranded Deep
  • Story of Seasons: Friends of Mineral Town
  • Sword and Fairy: Together Forever

A FIFA 22 itt a nagy veszteség, bár ezt valamelyest enyhíti a tudat, hogy a focis móka szervereit egyébként is lelövik novemberben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)