Hirdetés

Önálló játékként játszható a Vice City hírhedt küldetése – amíg a Rockstar le nem szedeti

|

Egy fejlesztő 750 Ft-ért kínálja a Demolition Man szemérmetlen klónját.

Hirdetés

Nem is az az érdekes, hogy a HeliCity Demolition Man elkészült, hanem inkább az, hogy simán átment a PlayStation Store minden ellenőrzésén, és augusztus 30-ai megjelenése óta megvásárolható. Az "Erik Games" alkotása gyakorlatilag a Grand Theft Auto: Vice City helikopteres küldetésének pontos mása, amihez még a HUD-ot is lenyúlta a fejlesztő, nem beszélve a rózsaszín jelölésekről. Annak ellenére, hogy modernebb motorral készült, mint az eredeti játék, törekedett a látvánnyal hű maradni hozzá.

Az élményért összesen 750 Ft-ot kér, és ha másnak nem is, a trófeavadászoknak ennyit biztosan megér.

Hirdetés

Valószínűleg hamarosan eltávolítják, de most még PlayStation 4-en és PS5-ön is be lehet húzni a könnyen megszerezhető platina trófeát. Ha elveszik végül, akkor legalább az alábbi videó megmarad, amin látható, mennyire pontos lett a remake.

Mi inkább már azt várjuk, hogy a Rockstar megmutassa, milyen lesz az új Vice City, amit majd a Grand Theft Auto VI-ban járhatunk be, a jelenlegi ígéret szerint legkésőbb nagyjából egy év múlva.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Címkék: #vice city
Platformok: PlayStation 4 PlayStation 5
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)