Hirdetés

Olyat lehet csinálni a Robloxban, amihez foghatót még soha

|

A főleg fiatalok körében népszerű játék és a Beetlejuice Beetlejuice alkotóinak együttműködése új szintet jelent.

Hirdetés

A Beetlejuice Beetlejuice marketingcsapata nagyon szeretné, ha minél többen ülnének be a mozitermekbe. A kultikus horrorvígjáték folytatása még spéci popcornos vödrökkel is bevet, hogy így csalogassa be az embereket a premiervetítésekre. De láthatóan még nem fogytak ki az ötletekből.

A jegyvásárlást például most egy új módszerrel fogják megkönnyíteni: a Robloxba viszik a jegyirodát. A játékban felbukkant ugyanis egy új élmény, az Escape the Afterlife, amelynek keretében egy virtuális Fandangót látogathatunk meg, és ott meg is vehetjük a premierre szóló jegyünket.

Hirdetés

A Sawhorse által fejlesztett Escape the Afterlife kapui mindenki előtt nyitva állnak, de maguk a mozijegyek csak 13 éves kor felett vásárolhatók meg. Aki így tesz, és a Robloxon belül húzza be a belépőjét, az egy különleges karakterskint is kap a blokkja mellé. A Warner marketingcsapata még Jenna Ortegát is behívta, csak hogy meséljen nektek a Beetlejuice Beetlejuice őrületről:

A film nálunk szeptember 5-től lesz megtekinthető a mozikban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)