Hirdetés

Olyan játékban köszön vissza a Dead Space, ahol egyáltalán nem vártuk volna

|

Hogy mit keres egy túlélőhorror egy katonai lövöldében, arra nehéz választ adni, de ez a helyzet.

Hirdetés

Felszaladt pár szemöldök, amikor az EA és a DICE bejelentették a következő Battlefield 2042-es tartalmi csomagot. A lövölde ugyanis kapni fog egy új eseményt, amely a Dead Space sci-fi horror hangulatát hozza el a modern hadviselés csataterére.

Az egy hétig pörgő buli egy új skint és játékmódot hoz magával. Utóbbi az Outbreak nevet kapta, és pont az fog történni benne, amit gondolnátok. Ugyan kétségtelenül nagyon látványos trailerrel futtatja fel az EA a dolgot, valójában meglehetősen sablonos horda módról van szó. A legérdekesebb része az egésznek belegondolni abba, hogyan alakult volna a Dead Space története, ha ennyi katona kezdi el egyszerre aprítani a démoni lényeket.

Hirdetés

Alább látható a kedvcsináló:

Kétségtelenül furcsa. Egyrészt a Dead Space úgy passzol a Battlefieldbe, mint kő a levesbe, de ütemezési oldalról is meglepő a dolog. A Battlefield 2042 bővítgetése hivatalosan befejeződött, és a DICE már a következő felvonást tervezgeti, a Dead Space remake körüli felhajtás már lecsengett (remek lett persze a cucc), és az első rész újjáépítéséért felelős Motive is már a Battlefielden dolgozik.

Akárhogy is, a crossover esemény július 9-től 16-ig lesz elérhető. Aki részt venne a dologban, az most akciósan tudja behúzni a Battlefield 2042-t.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)