Hirdetés

Nyugi, a Mafia: The Old Country fejlesztői a hitelességre törekednek

|

Egyesek kiakadtak az új Mafia első trailere miatt, a Hangar 13 egy közleményben igyekezett megnyugtatni az autentikusság miatt aggódókat.

Hirdetés

Két esetben hangzik el szinte 100 százalékos bizonyossággal a "csak még egy dolog" kifejezés: egy Columbo epizódban és egy videojátékos show végén. Nem volt ez másként az idei gamescom Opening Night Live során sem, ahol Geoff Keighley széles mosollyal konferálta fel az esemény egyik, ha nem a legnagyobb meglepetését, az új Mafia játékot, ami izgalmas korszakba repít el minket.

A Mafia: The Old Country ugyanis az 1900-as évek Szicíliájában játszódik, tehát a szervezett bűnözés eredetét fedezhetjük fel vele, ilyetén módon pedig az eddigi Mafia részek előzményéről van szó. A fejlesztésért felelős Hangar 13 (Mafia III, Mafia: Definitive Edition) már a bejelentéskor egyértelművé tette, hogy törekednek a realizmusra, de egyesek megkérdőjelezték ezt.  

Hirdetés

A kiváltó ok a Mafia: The Old Country steames adatlapja volt, ahol más nyelvekkel ellentétben az olasz hangnál nem volt pipa. A kitörni készülő vihart megelőzendő a játék Twitter/X-fiókja kitett egy bejegyzést, miszerint a hitelességet mindig is szem előtt tartotta a Mafia franchise, és az új rész esetében sem lesz ez másként, ugyanis akár szicíliai nyelven is megszólalhatnak majd a karakterek (ez nem egyelő az olasszal), ami összhangban áll az időszakkal és a helyszínnel is. A fejlesztők hozzátették, hogy kap olasz lokalizációt is a játék a feliratok és a felhasználói felület terén.

Az első trailer ígérete szerint idén decemberben többet is láthatunk majd az új Mafiából (minden bizonnyal a The Game Awardson, amit az Opening Night Live-hoz hasonlóan szintén Geoff Keighley vezet). A játék pedig valamikor 2025-ben jelenhet meg PC-re (Steam), PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)