Hirdetés

Nyári anime fesztivált tart a Steam, ne hagyd ki a demókat és akciókat

|

Ha szeretitek a japán animáció és képregények stílusát, akkor ez a vásár most nektek szól.

Hirdetés

Szeretném azt mondani, hogy a 2024-es nyári Anime Festnek az a legnagyobb attrakciója, hogy fillérekért húzhatjátok be a Persona 3 Reloadot, de most nem a legnagyobb kaliberű címek kedvéért csapott ekkora felhajtást a Valve. Indie alkotások és a közepes költségvetésű projektek uralják a mezőnyt, de így sem maradunk akciók és kipróbálható demók nélkül. Több tucat címnek nyomták le az árát a kiadók és fejlesztők, így mindenképp érdemes lesz átnézni a teljes felhozatalt.

Hogy tudjatok hol kezdeni a válogatást, mi mindenképp kiemelnénk a Chrono Arkot, ami gyönyörű képi világgal ötvözi a JRPG-k, kártyajátékok és roguelite klasszikusok legjobb elemeit. A Rabbit and Steel is nagyon cuki kooperatív RPG, ami az MMO-k raidjeinek komplexitását hozza el egy apró csomagban. A Muse Dash pedig szintén megérhet egy próbát, ami ugyan nem akciós, viszont 3,5 euróért kínál egy egyedi ritmusjátékot lenyűgöző zenei világgal és ábrázolásmóddal.

Hirdetés

Ami az ingyen kipróbálható demókat illeti, a Dungeon Clawler, a Goblin Cleanup és a Tavern Talk mindenképp megérik a letöltést és a próbakört. Aztán, ha ezek megvannak, akkor mehettek csemegézni a fesztivál további kiemelt címei közül.

Az Anime Fest 2024 szeptember 3-áig tart, ezért nem ajánlatos egy örökkévalóságig halogatni a bevásárlást.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)